Over ons

Bureau Overbruggend

Bureau Overbruggend Ine VerbruggenBureau Overbruggend is een eenmanszaak, bestaande uit Mevr. Ine Verbruggen, gevestigd in Elst, Gemeente Overbetuwe. Cliënten zullen door mevrouw Verbruggen in hun thuissituatie of zorginstelling bezocht worden en telefonisch vanuit het kantoor worden ondersteund en te woord gestaan.

Bureau Overbruggend houdt zich bezig met ondercuratelestelling, bewindvoering, mentorschap. Dit geldt voor mensen die vanwege hun psychiatrische, psychosociale en/of lichamelijke problematiek niet of onvoldoende in staat zijn hun financiën, zorg en persoonlijk welzijn te regelen, waardoor zij in een negatieve situatie terecht dreigen te komen. Mevrouw Verbruggen wil samen met de cliënt de brug slaan naar een betere situatie en deze afstemmen op de behoefte en wensen van de cliënt.

Sleutels voor succes

De sleutel voor het succes van dit bureau is de jarenlange ervaring van mevr. Verbruggen als maatschappelijk werkende in de zorg. Zij heeft ervaring op het gebied van psychiatrie, psychosociale problematiek, kindermishandeling en verslaving. Zij is als hulpverlener veelvuldig betrokken geweest bij crisissituaties van personen en gezinnen, waarbij multiproblematiek speelt. Zij heeft o.a. de volgende opleidingen afgerond:

  • HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
  • Post HBO management
  • Post HBO beschermingsbewindvoering
  • Begeleiding mensen met een stoornis in het autisme spectrum
  • Post HBO Ontwikkelingspsychologie en kinder- en jeugd pathologie

Bureau Overbruggend wordt jaarlijkse bijgeschoold.

In haar loopbaan heeft mevrouw vaak gezien dat financiële zaken en zorg niet goed waren geregeld. Door deze kennis is mevr. Verbruggen in staat analytisch te kijken naar een situatie en deze objectief te beoordelen. Zij is betrokken, deskundig, flexibel en heeft geen negen tot vijf mentaliteit en maakt op een maatschappelijk verantwoorde manier een concreet plan van aanpak en voert deze uit. Een vertrouwensrelatie met de cliënt staat voor Bureau Overbruggend hoog in het vaandel.

Klik hier om contact met ons op te nemen